StřechyStřešní krytiny

Obnova střech

V současné době probíhá na mnoha místech rekonstrukce a renovace bytového fondu. Nedílnou součástí rekonstrukce bydlení je i oprava střech tak, aby nedocházelo k zatékání do půdních a bytových prostorů.Naše firma nabízí jednu z alternativ opravy střech, a to obnovu eternitových a plechových střech bez demontáže stávající krytiny, překrytím speciálně upravenými bitumenovými pásy se vzorky klasické střešní krytiny.

Nabízená metoda je vhodná nejen pro opravy zastaralých, popraskaných a prosakujících střech, ale i pro pokrytí střech nových domů, veřejných budov a technologických celků. Práce spojené s obnovou střechy nepřekážejí normálnímu životu a provozu v budově.

Jaké jsou výhody použití:

• neodstraňuje se stará krytina – realizace je ekonomičtější, obnova střechy (bez jejího odkrytí) trvá přibližně 3 dny, použité materiály mají dlouhou životnost – 30 a více let, malá hmotnost materiálu a tím minimální zatížení střechy, není nutná montáž sněhových háků, vzhled použitého materiálu napodobuje pálenou tašku a působí velmi esteticky, na provedené práce je poskytována záruka 12 let.

pictures/151-1.jpgVšechny používané materiály mají certifikát jakosti a jsou používány na stavbách na celém světě. Cenová relace se pohybuje u plochých střech od 320,- Kč/m2, u sedlových střech od 450,- Kč/m2. Tato cena je včetně materiálu, montáže, dopravy, zaměření a 5% DPH u obytných domů.

Více informací naleznete na: www.czakvaplast.cz

V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte na tel. 494372766, 776243016, 775119029 a 775119027, nebo e-mail: info@czakvaplast.cz

Naše firma pracuje na území celé České republiky systémem obchodních zástupců.
Věříme, že naše metoda si najde své zájemce a že se brzy uslyšíme nebo uvidíme osobně.